Het UXMen team

Als jong en dynamisch bedrijf, mag die spirit niet missen bij onze teamleden. Het UXMen team bestaat dan ook uit gemotiveerde ux’ers en enthousiaste strategen. Samen streven we steeds naar een optimale gebruikerservaring op basis van data driven onderzoek. Dankzij de verschillende specifieke expertises van ons team kunnen we bedrijven helpen bij hun digitale transformatie en evolutie!

Team

Wie zijn die gemotiveerde & enthousiaste teamleden?

Ons team bestaat uit een mix van verschillende profielen. Zo zal je Digitale Strategen, Performance Marketeers, UX/UI Designers, Grafisch Vormgevers, Data Analisten, Marketing Automation Specialisten en SEO Copywriters in (elk van) ons kunnen terugvinden! We hoeven het dan ook niet te benadrukken – maar doen het toch! - dat we graag nauw samenwerken om van elk project een succes te maken.

Nico Nico

Nicolas Declercq

Managing Partner

Bram Bram

Bram Everaerd

UX Architect

Fran Fran

Fran den Blauwen

Graphic Designer

Tineke Tineke

Tineke Vandeweyer

UX/UI Designer

Stijn Stijn

Stijn Soenen

Art Director

Bert Bert

Bert Adriaens

UX/UI Designer

Pieter-Jan Pieter-Jan

Pieter-Jan Baert

Functioneel analist

Robin Robin

Robin Schaessens

UX/UI Designer

Tom Tom

Tom Van humbeek

UX/UI Designer

Onze visie

Niet enkel met elkaar maar ook met de klant verzorgen we een nauwe samenwerking. Zo zullen we met kleine vaste teams projecten opstarten waar de klant zelf deel van uitmaakt. Jij, als klant, speelt een belangrijke rol bij het verduidelijken van het project en de bedrijfsdoelstellingen. Jouw klanten, de gebruikers, zijn de hoofdspelers. Die plaatsen we dan ook centraal en zorgen ervoor dat jouw bedrijfsdoelstellingen perfect in lijn liggen met hun verwachtingen. Een tevreden gebruiker is dan ook een trouwe gebruiker!

User Experience (UX) of de gebruikerservaring is een belangrijk key-element over alle platformen en digitale ervaringen van een merk heen. Zo maken websites, social media, apps, SEO, SEA, … hier allemaal deel van uit. Ook in marketing speelt UX dus een belangrijke rol en zeker naar conversieratio optimalisatie (CRO) toe. Een goede ervaring leidt namelijk sneller tot een conversie!

Een team dat doelgericht resultaten boekt

De gebruiker overtuigen en aanzetten tot actie: dat is ons hoofdoel.

Onze UX’ers zullen er dan ook alles aan doen om op zoek te gaan naar de specifieke noden van gebruikers. Ze werken aan conversiegerichte user experience designs om enerzijds de bedrijfsdoelstellingen te halen en anderzijds een optimale gebruikservaring te bieden; hetzij onderweg op een smartphone, of thuis op een tablet of computer.

Data, de motor van alles online

Onze digital marketeers zijn gedreven door data. Door je online activiteiten te meten kan je evalueren en optimaliseren. Zo blijf je voortdurend bouwen aan de relatie met je klanten en leer je ze beter kennen. Daarnaast zorgen ze ook voor een data-instroom richting de UX’ers om tot een zinvolle gebruikerservaring te komen die duidelijk is en aanzet tot de gewenste actie. Een wisselwerking die krachtig en resultaatgericht werkt!

UXMen maakt onderdeel uit van de Cronos Groep, bekend voor innovatief ondernemerschap.

Nico

Van strategie tot performance marketing, wij bouwen samen met onze klanten partnerships uit op lange termijn en ondersteunen hen bij de uitwerking van al hun digitale dromen.

Nicolas Declercq

Zin om ons team te versterken?

Wil jij ook graag deel uitmaken van deze enthousiaste bende UX’ers en Marketeers? We opereren vanuit twee strategische vestigingen en tegelijk ook twee must visit Belgische steden: Antwerpen en Gent. Kom dus gerust een keertje langs ons kantoor! Of start alvast met het bekijken van alle openstaande vacatures.