Is jouw website gebruiksvriendelijk?
UX audit

Ben je benieuwd of je website wel gebruiksvriendelijk is? Wil je weten of je bezoekers makkelijk vinden wat ze zoeken? Voldoet het design eigenlijk wel aan de verwachtingen van de bezoekers? Vraag een UX audit aan en krijg een antwoord op al jouw vragen omtrent de user experience van je website!

UX Audit

Expert review

Een expert review is een laagdrempelige onderzoeksmethode waarbij onze UX-designers onderzoeken hoe we jouw website gebruiksvriendelijker en toegankelijker kunnen maken. Dat doen we door ons te verplaatsen in een potentiële klant en interactie te zoeken met je merk/organisatie. Onze strenge blik gaat op zoek naar alle mogelijke drempels, verbeterpunten en opportuniteiten. We kijken hierbij naar de content, het design van de website, de structuur en navigatie, de volgorde/vindbaarheid van de informatie, etc.

Zoekmachines zijn vandaag slimmer geworden. De algoritmes houden vandaag niet enkel rekening met technische factoren en de inhoud van een webpagina. Ze willen gebruikers ook een goede user experience bieden voor de best mogelijke dienstverlening. Daarom scannen en analyseren we jouw website ook op de specifieke gebruikerservaring criteria waarmee het algoritme rekening houdt.

Al onze bevindingen noteren we en presenteren we in de vorm van een rapport of presentatie.
Het resultaat?

  • Snel inzicht in de knelpunten van je website
  • Een analyse op maat van de huidige staat van je website op vlak van gebruiksvriendelijkheid, content, user flow,...
  • Je kan meteen aan de slag met onze concrete verbeterpunten
  • Een geoptimaliseerde gebruikerservaring leidt tot meer kans op conversies.

Wil jij graag weten hoe jouw website scoort op vlak van user experience?