Levensecht. Interactief.
Prototyping & Wireframes

Levensecht. Je krijgt niet alleen beeld maar je kan ook meteen zelf ervaren hoe we de informatiearchitectuur vertalen in wireframes of prototypes. Een interactief voorstel dat een weerspiegeling is van het uiteindelijke resultaat.

Dynamische wireframes

Statische wireframes zijn niet meer van deze tijd. Althans, zo denken we er bij UXMen toch over. Dynamische wireframes of prototypes die aanklikbaar zijn en meteen een visueel idee geven van het eindresultaat: dat zien we graag.

Je zal niet zomaar kunnen navigeren doorheen de wireframes, maar je gaat ook al een eerste aanzet van de webcopy meekrijgen. Enkel zo kan je het beste oordeel vellen. Een weerspiegeling van hoe je website er écht kan uitzien, geeft een veel beter idee dan een voorstel dat later nog moet worden ingevuld.

Op naar webdesign

Het creëren van wireframes is een belangrijke stap tussen het uittekenen van de informatiearchitectuur en het vormgeven van de website. Deze stap zorgt voor een goede samenwerking zodat jij je aanpassingen kan doorgeven zonder dat we aanpassingen aan het webdesign moeten doen. De wireframes zijn gebaseerd op de informatiearchitectuur zodat de bedachte customer journey of user flows hierin terugkomen.

Test het uit, geef feedback en na goedkeuring kunnen we overgaan tot webdesign. In deze laatste stap gaan we je website grafisch vormgeven. We gaan als het ware de wireframes inkleuren en de stijlelementen uit de huisstijl integreren.