Overzicht
Opleidingen

Bij UXMen kunnen we rekenen op een team van experten, boordevol kennis en expertise. Vrijgevig als we zijn, kunnen we dat natuurlijk niet enkel voor onszelf houden. Daarom bieden we naast onze diensten ook opleidingen aan, zodat we jou nog beter kunnen begeleiden in het behalen van de best mogelijke resultaten.

Opleidingen

UXMen staat steeds voor je klaar om je digitale droom waar te maken. We delen onze expertise op in vier stappen: onderzoek, user experience, design en marketing. Zo kunnen we jou ondersteunen in elke fase van je digitale transformatie. 

De opleidingen zijn steeds op maat gemaakt en toegespitst op jouw noden of verwachtingen. Het enige wat je nodig hebt is een computer met internetverbinding en toegang tot de online tool die je onder de knie wil krijgen. 

Onze opleidingen:

 

Google Analytics opleiding

Data is overal. Ook op jouw website. Naast het analyseren, monitoren en visueel weergeven van de data van je website, bieden we ook een Google Analytics opleiding aan. Zo leer jij hoe je data kan interpreteren, begrijpen en rapporteren.

SEO opleiding

SEO of Search Engine Optimization zijn optimalisaties die je op je website uitvoert om beter vindbaar te zijn in zoekmachines als Google of Bing. Je wil immers op de eerste plaats in de zoekresultaten verschijnen wanneer mensen zoeken naar iets waar jij een antwoord op hebt, toch? Naast onze SEO Quickscan, SEO-analyses en SEO copywriting, bieden we ook een SEO opleiding aan . Zo kan jij zelf aan de slag om je website beter te laten scoren.

Google Ads opleiding

SEO is een werk van lange adem. Wil je toch snel resultaten boeken? Dan is SEA of Search Engine Advertising de perfecte oplossing. Hierbij betaal je om bovenaan de zoekresultaten te verschijnen. Naast het opzetten van een SEA-strategie, bieden we ook een Google Ads opleiding aan. Zo kan jij aan de slag met campagnes, advertenties en het evalueren en optimaliseren ervan.

Active Campaign opleiding

Hoewel sociale media, SEO en SEA sterk opkomen, blijft e-mailmarketing het kanaal met de hoogste ROI. Dankzij marketing automation automatiseer je customer flows en personaliseer je communicatie met veel minder tijd en moeite. In deze opleiding helpen we je op weg met Active Campaign, de marketing automation tool bij uitstek.

 

Een andere opleiding nodig? Geef ons een seintje en we bekijken de mogelijkheden, afgestemd op jouw project of organisatie.