Nauwe samenwerking
Co-marketing

Met onze co-marketing aanpak kan je beroep doen op ons multidisciplinair team. Naargelang jouw noden en verwachtingen stellen we een expert ter beschikking die voor een afgesproken periode jullie team komt vervoegen.

Co-marketing

Wat is co-marketing?

Digitale marketing is een landschap dat snel evolueert en verandert. Om ervoor te zorgen dat jij mee bent met die constante verandering stellen wij een team van digitale experten ter beschikking. Van data-analisten, performance marketeers tot UX/UI designers en SEO-copywriters. Allen onder leiding van een digitale strateeg. Zij helpen jouw bedrijf mee evolueren en transformeren.

Afhankelijk van de nodige marketingondersteuning wordt een nauwe samenwerking met een expert opgesteld die écht deel uitmaakt van jullie team. Hij of zij biedt jou de juiste ondersteuning aan bij alle marketingactiviteiten die je wenst in te zetten of te optimaliseren. Het aantal dagen dat we maandelijks samenwerken spreken we op voorhand onderling af. Na evaluatie in de loop van het traject, kan dit in samenspraak bijgestuurd worden. Je krijgt er dus voor enkele dagen per maand een nieuwe collega bij.

De praktische kennis en inbreng vormden een meerwaarde. Bovendien: correcte afspraken, een professionele maar toegankelijke aanpak, flexibel inzetbaar… Provincie West-Vlaanderen was zeer tevreden over de samenwerking met UXMen.
- Provincie West-Vlaanderen

Wat kan het voor jou als klant betekenen?

Via regelmatige overlegmomenten worden de resultaten besproken en duidelijke acties gedefinieerd. We geven daarbij aan welke optimalisaties prioritair zijn, en hoe deze praktisch zullen worden uitgevoerd. Later evalueren we de uitgevoerde optimalisaties uiteraard opnieuw en sturen we bij waar nodig. Hierdoor creëren we een iteratief proces. Zo blijven we continu verbeteren.

Ons team van experten zijn gespecialiseerd in volgende domeinen:

 

Content marketing & SEO optimalisaties

Geef bezoekers wat ze willen, door meteen antwoord te geven op hun vragen. Vertel hen waarmee je hen kan helpen, wie je bent en wat je doet. Ook zoekmachines zoals Google en Bing moeten de juiste informatie ontvangen over je website. Hoe beter je SEO, hoe beter je gevonden wordt. Onze copywriters werken aan nieuwsbrieven, sociale media en allround webcopy met SEO-vriendelijke teksten, die aanzetten tot de gewenste actie.

 

Paid Marketing: Social Advertising & Search Engine Advertising

Om je merk/content een boost te geven, kan je inzetten op advertenties in zoekmachines of sociale media. Onze expert helpt je met het opzetten van advertentieaccounts, het opstellen van advertenties en het evalueren en optimaliseren van deze marketingactiviteiten.

 

Data analyse & visualisatie van de resultaten

Op regelmatige basis duikt de expert in de data om eventuele drempels te detecteren en extra inzichten te verwerven. Op die manier kunnen de vooropgestelde KPI’s nagestreefd en bewaakt worden. Het stimuleert ook de proactieve aanpak waarbij we graag zelf aanbevelingen doen ter optimalisatie van andere online marketing activiteiten. De verzamelde data kunnen we visueel voorstellen aan de hand van een dashboard. Zo zijn de grafieken en tabellen voor iedereen duidelijk leesbaar en begrijpbaar, ook voor wie geen kennis heeft van Google Analytics.

 

UX/UI design

Een nieuw platform opbouwen of je bestaande website redesignen? Een optimale gebruikerservaring moet altijd het startpunt zijn. Onze UX/UI expert houdt steeds de bezoeker in het achterhoofd. Wie is die bezoeker? Welke weg legt die af en hoe kunnen we deze optimaliseren? Ook zoekmachines als Google en Bing houden tegenwoordig rekening met gebruikerservaring. Het is een belangrijke factor in de ranking zoekresultaten. Hoe gebruiksvriendelijker je website, hoe hoger je kansen dat je gevonden wordt in Google.

Onze co-marketeers aan het woord

Met een co-marketing samenwerking maken we echt deel uit van het team bij de klant. Het stelt ons in staat om snel vragen te stellen zonder dat er e-mailverkeer aan te pas komt. Als marketeer brengt deze aanpak ook variatie in het werk en leren we vaak fijne mensen kennen.
- Rianne

Wat zeggen klanten van ons? 

We kunnen steeds rekenen op snelle respons, eerlijke feedback en betrouwbare analyses met aanbevelingen op maat. De samenwerking verloopt regelmatig, vlot en persoonlijk, waardoor het lijkt alsof onze 'personal digital marketeer' van UXMen gewoonweg deel uitmaakt van het eigen team.
- PSA Antwerp