Performance Marketing
Hoe wordt jouw website gepromoot?

De betrokkenheid en interactie van bezoekers verhogen via alle relevante kanalen? Dat vraagt om een performante marketingstrategie. Performance marketing is digitale marketing die meetbaar is. Meer conversies halen, een hogere ROI scoren en constant optimaliseren: wij halen het onderste uit de kan.

Performance Marketing

Hoe best je website online boosten en je ROI meetbaar maken?

Data Monitoring

Realiseer een blijvende groei

Je businessdoelstellingen evolueren, je doelgroep ook. Daarom is het belangrijk om data vast te leggen en je marketinginspanningen op tijd bij te sturen. Enkel op die manier zal je een betekenisvolle en blijvende groei kunnen realiseren.

Leg op voorhand KPI's vast, of stel doelen op die je wil bereiken. Om deze goals of doelen te halen zal data monitoring een belangrijke rol spelen. 

Content Marketing

Inhoud die scoort

Leg de focus niet op wat je doet, maar op hoe je anderen kan helpen. Ze zijn uiteindelijk op zoek naar een oplossing, zorg ervoor dat je die kan bieden door je inhoud of content marketing af te stemmen op hun behoeften. Ze stellen zich immers de vraag "wat kan je voor me doen?"

Inzetten op content marketing verhoogt jouw conversies. Inhoud die samen met UX design een ideale ervaring beloofd, zal gemakkelijker je doelstellingen behalen. 

Social Media Strategy

Content en advertising

Je aanwezigheid op social media kan je op verschillende manieren de nodige boost geven. Wij adviseren je hoe je zowel organisch als betalend content kan inzetten op social media kanalen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, en ga zo maar door. 

Wij zorgen ervoor dat je social media strategie integraal deel uitmaakt van je digitaal marketing plan. Zo start je best met krachtige content. Een blog die je daarna op je social media kanalen deelt om mensen relevante informatie te bieden. 

Marketing Automation

Automatisch en persoonlijk

Tijd, iets dat we niet in overschot hebben. Persoonlijke berichten naar je (toekomstige) klanten sturen komt vaak niet op de agenda terecht. Laat daarom marketing automation die taak van je overnemen.

Het zal je niet alleen tijd besparen, je kan ook op persoonlijke wijze met je ontvangers communiceren. Het resultaat? Marketing automation duwt je ontvanger verder de customer journey in en zal uiteindelijk een hogere conversiegraad behalen. E-mailmarketing op z'n best.

Bereik de juiste mensen op het correcte moment met de juiste inhoud. Enkel zo zal je vooropgestelde doelen sneller en efficiënter behalen. 

Heb je een webshop dat je wil promoten? Ook voor e-commerce is marketing automation een handige tool om je online omzet te verhogen. Denk maar aan abandoned cart e-mails en cross- of up-selling automatisaties.