Branding: logo en huisstijl
Grafische vormgeving

Wij vertalen je bedrijfsidentiteit naar een digitale branding met een professioneel logo en een huisstijl. Een unieke branding afgestemd op de visie en missie van je bedrijf. We ontwerpen niet zomaar een logo of huisstijl, maar een echt merk dat je doelgroep herkent en jullie kan onderscheiden van de concurrentie.

Grafische vormgeving

Professioneel logo laten ontwerpen

Een logo. Een merk. Hoe krachtiger je logo, hoe sterker het merk bij prospecten en klanten in het hoofd blijft hangen. Zet in op je doelstellingen of op een waarde waar je achterstaat. Iets dat duidelijk reflecteert waar jij voor staat en dat meteen herkenbaarheid oproept.

Onderscheid jezelf van je concurrenten door een logo te laten ontwerpen dat zowel in typografie als in kleuren mooi aansluit bij jouw filosofie.

Wij onderzoeken je huidige branding en merkidentiteit en bespreken met jou welke waarden je graag wil uitstralen. Vervolgens zorgen we ervoor dat je visuele identiteit krachtiger terugkomt in het nieuwe design. Wij gaan voor een design dat een impact nalaat.

Een nieuwe huisstijl voor je bedrijf

Een huisstijlgids of brand guide is niet zomaar een gids die aangeeft waar je logo op al je officiële documenten komt te staan, maar een volledige handleiding die verschillende elementen bepaald zodat jouw communicatie een duidelijke uniformiteit heeft.

De hele lay-out zoals lettertypes, kleuren en verhoudingen van de verschillende elementen. Een gids die je zowel online als offline de uitstraling geeft die jouw bedrijf vereist.

  • Kleuren: We bepalen kleuren die zowel voor web als voor drukwerk gebruikt kunnen worden. Kleuren definiëren we met gebruik van RGB, CMYK, hex en pantone codes. In nauwe samenspraak met de klant bespreken we hoe de verschillende kleuren en de combinaties kunnen worden ingezet. Dit omdat kleuridentificatie moet overeenkomen met de visuele identiteit van je onderneming.
  • Typografie: Ook de gebruikte lettertypes op web en drukwerk moeten weerspiegelen waar jij voor staat. Heeft je onderneming een moderne uitstraling of toch eerder een klassieke, zal dit ook in je lettertypes terugkomen. Alle elementen om je visuele identiteit te vertalen in een merk dat een impact nalaat en herkenbaarheid oproept.