Design
Hoe ziet jouw website eruit?

De look & feel is belangrijk, maar de meeste bezoekers onthouden of ze al dan niet gevonden hebben waar ze naar zochten. We laten de belangrijkste functionaliteiten tot hun recht komen en halen de overbodige grafische elementen eruit. Vanuit gebruikerservaring is eenvoud je vriend.

Design

Hoe ziet jouw visuele identiteit eruit, en hoe sluit deze bij jouw merk aan?

Webdesign

Professioneel website design

Vanuit een goedgekeurde informatiearchitectuur en een werkend aanklikbaar prototype gaan we het visueel aspect van je website aanpakken. We baseren ons hiervoor op de huisstijlgids van je merk. Een visueel webdesign, ingevuld met échte inhoud, zal je een idee geven van het eindresultaat.

Nadat we de eerste versie uitwerken, verfijnen we het design totdat we het gewenste resultaat bereiken. Dit doen we steeds in nauw overleg met de klant.

Naast websites ontwerpen we ook webdesign voor succesvolle landingspagina's. Een landingspagina kan een fantastische tool zijn om een hogere conversiegraad te realiseren. Onze experts creëren visueel aantrekkelijke landingspagina’s die aansluiten bij de bredere stijl van je website.

Branding: logo en huisstijl

Grafische vormgeving

Wij vertalen je bedrijfsidentiteit naar een digitale branding met een professioneel logo en een huisstijl. Een unieke branding afgestemd op de visie en missie van je bedrijf. We ontwerpen niet zomaar een logo of huisstijl, maar een echt merk dat je doelgroep herkent en jullie kan onderscheiden van de concurrentie.

We zorgen voor uniformiteit wat betreft de hele lay-out van al je communicatie. Lettertypes, kleuren en verhoudingen van de verschillende elementen. Een brand guide die je bedrijf, zowel online als offline, de uitstraling geeft die het vereist.

Stijltegels

Grafische elementen

We bouwen de pagina's van je website aan de hand van verzamelingen van grafische elementen, ook wel stijltegels genoemd. Door gebruik te maken van stijltegels kunnen we eenvoudig nieuwe pagina's aanmaken waarbij we de eenduidige ervaring kunnen blijven waarborgen.

Stijltegels zijn een verzameling van allerlei grafische elementen zoals lettertypen, kleuren en interface elementen. Deze komen doorheen de hele site terug en worden op een consistente manier toegepast om een geheel te creëren.