Design
Hoe ziet jouw website eruit?

De look & feel is belangrijk, maar de meeste bezoekers onthouden of ze al dan niet gevonden hebben waar ze naar zochten. We laten de belangrijkste functionaliteiten tot hun recht komen en halen de overbodige grafische elementen eruit. Vanuit gebruikerservaring is eenvoud je vriend.

Design

Hoe ziet jouw visuele identiteit eruit, en hoe sluit deze bij jouw merk aan?

Logo en huisstijl

Jouw identiteit vertaald

Je logo moet je identiteit duidelijk weergeven en moet herkenbaar zijn bij je bezoekers. Een unieke identiteit speciaal ontworpen zonder jouw visie en missie uit het oog te verliezen. Niet zomaar een logo, maar een echt merk dat men herkent en kan onderscheiden van de concurrentie. 

Daarnaast zorgen we ook voor een uniformiteit wat betreft de hele lay-out van al je communicatie. Lettertypes, kleuren en verhoudingen van de verschillende elementen. Een huisstijlgids die je zowel online als offline de uitstraling geeft die jouw bedrijf vereist. 

Stijltegels

Grafische elementen

We bouwen de pagina's van je website aan de hand van verzamelingen van grafische elementen, ook wel stijltegels genoemd. Door gebruik te maken van stijltegels kunnen we eenvoudig nieuwe pagina's aanmaken waarbij we de eenduidige ervaring kunnen blijven waarborgen.

Stijltegels zijn een verzameling van allerlei grafische elementen zoals lettertypen, kleuren en interface elementen. Deze komen doorheen de hele site terug en worden op een consistente manier toegepast om een geheel te creëren.

Visual webdesign

Visueel en functioneel

Vanuit een goedgekeurde informatiearchitectuur en een werkend aanklikbaar prototype gaan we het visueel aspect van je website aanpakken. We baseren ons hiervoor op de huisstijlgids van je merk. Een visueel beeld, ingevuld met échte inhoud, zal je een idee geven van het eindresultaat.

Nadat we de eerste versie uitwerken, verfijnen we het design totdat we het gewenste resultaat bereiken. Dit doen we steeds in nauw overleg met de klant.