SBS Belgium

Visueel sterke beelden. Niet alleen voor website maar ook voor social media. Het inzetten van het juiste beeld of geanimeerde video, trekt zoveel meer de aandacht en stimuleert interactie. Grafische vormgeving op z’n best en dat voor VIER, VIJF en ZES.

SBS Belgium - UXMen Case

SBS Belgium

SBS Belgium is het moederhuis van de televisiezenders VIER, VIJF en ZES. De drie zenders staan meer dan ooit sterk in het huidige medialandschap. De drie zenders haalden samen in 2017 een marktaandeel van 19,2 % in België. SBS Belgium fungeert daarnaast ook als regie voor de zenders Discovery, TLC, njam! en Play Sports.

Visuele designs

Visuele designs die programma’s van VIER, VIJF en ZES in de kijker zetten. “Weet je niet wat doen vanavond? Kijk dan een serie op ons kanaal!” Promotionele grafische ontwerpen die de aandacht trekken en aanzetten tot actie.

Interactie stimuleren

Daarnaast creëren we ook beelden die dienen om interactie te stimuleren op social media. De doelgroep bestaat vaak uit jongeren en studenten. Onze ontwerpen zijn daarom vaak door en voor hen geïnspireerd om interactie te stimuleren. Maar evengoed volwassenen en ouderen zijn actieve likers en sharers.

Partnership

In samenwerking met SBS Belgium bieden we vanuit UXMen ondersteuning aan het online team door een grafisch designer ter beschikking te stellen.

Resultaat

Onze grafische vormgever creëert samen met het SBS-team visueel sterke beelden voor zowel VIER, VIJF als ZES en dat toegespitst op elk inzetbaar online kanaal.